Retourneren en Annuleren

Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (http://www.ptmd.eu/Herroepingsformulier.pdf), maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook een e-mail sturen naar consument@ptmd.nl. wij verzoeken u vriendelijk om het ordernummer in de onderwerpregel te plaatsen. U krijg binnen 1 a 2 dagen een bericht van ons.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. DIt geldt ook voor bestelling in grotere hoeveelheden (bijvoorbeeld op pallet-leveringen) 

Wij sturen u per e-mail de pakbon die u uit kunt printen en op de verpakking kunt plakken. De bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis opgehaald.

Annuleren

U kunt uw bestelling annuleren zolang de order nog niet is verstuurd. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een orderbevestiging. Hierop staat het ordernummer. U kunt de annulering doorgeven aan onze klantenservice via 0165-517000 of per mail naar consument@ptmd.nl . Vermeld hierbij altijd uw ordernummer. De kans bestaat natuurlijk dat uw bestelling al onderweg is.
In dat geval kunt u na ontvangst gebruik maken van de eerdergenoemde retourregeling.

De klant ontvangt geen track&trace code.

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar artikel 6, 7 en 8 van onze Algemene Voorwaarden.

Retouradres:
PTMD Collection
Pietseweg 13a
4751 RT Oud Gastel
The Netherlands

STORES in de buurt

Onze producten zijn te koop in de betere woon- en decoratie winkels.

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Disclaimer

Zoek een winkel

ONLINE store

Onze producten zijn te koop in onze webshop.

Webshop
Scroll naar boven