Betaalwijzen

U kunt kiezen uit de volgende betaalwijzen:

iDeal 
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

Creditcard 
Het is mogelijk om op ptmd.nl uw bestelling te betalen met uw creditcard. De volgende creditcards worden geaccepteerd: VISA, Mastercard, American Express. Betalen met creditcard is bij ptmd.nl volledig veilig en betrouwbaar vanwege de veilige SSL-verbinding die uw versleutelde creditcard gegevens verwerkt. Uw gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die uw betaling na enkele seconden goedkeurt.

Afgekeurde betaling 
Het kan voorkomen dat uw creditcardbetaling wordt afgekeurd, bijvoorbeeld omdat uw limiet is bereikt. In dat geval krijgt u meteen de mogelijkheid om een andere betaalmethode te kiezen, of het opnieuw te proberen. 

Retourbetaling van creditcard ontvangsten
Indien u met een creditcard betaald heeft is het niet mogelijk een retourbetaling te storten op uw creditcard rekening. We hebben dus een bankrekeningnummer nodig waarop we het bedrag retour kunnen storten.  

Op rekening 
U kunt er ook voor kiezen om de bestelling niet direct te betalen. U kiest dan tijdens het afrekenproces bij stap 4 voor "uitgestelde betaling". U dient het factuurbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling over te maken op ABN-AMRO IBAN: NL20ABNA0465677509. We behouden het recht om op sommige bestellingen een aanbetaling te vragen van ten hoogste 50% van het orderbedrag. U wordt dan door ons persoonlijk geïnformeerd hierover als u de order geplaatst heeft. Wij verzoeken u vriendelijk het resterende bedrag ook binnen 7 dagen na ontvangst over te maken op eerder genoemd bankrekening nummer.

STORES in de buurt

Onze producten zijn te koop in de betere woon- en decoratie winkels.

Algemene voorwaarden
Privacy policy
Disclaimer

Zoek een winkel

ONLINE store

Onze producten zijn te koop in onze webshop.

Webshop
Scroll naar boven